myllyrakennus

 

Myllyllä on käytössä neljä vehnän valssiparia. Ruisjauhon valmistusta varten on kolme kovateräsvasaramyllyä, joiden kautta saadaan päivätuotantona noin 12000-15000 kg jauhoa tarvittaessa.


Erilaisia jauhosiiloja on myllyssä runsaasti pihalla olevien betonisiilojen lisäksi, mm. vehnäsiiloja 30 000 kg ja ruissiiloja 70 000kg. Kaikki nämä siilot ovat vesivaneri rakenteisia.


Säkitys on automaattista, käytössä on kaksi säkityslaitetta (venttiilisäkitystä varten) vehnää varten (25kg) ja toinen joka säkittää 25-40kg, on ruisjauholle ja/tai erikoisgrahamia varten.

Koko toiminta kulkee suljetussa tilassa ja lisäksi on kolme tarkistusseulaa ja kahdessa eri pisteessä sijaitsevaa magneettia jyvistä mahdollisia metalliesineitä poistamaan.


Myllyssä on myös irtojauhopakkaus järjestelmä, pakkaus tankkiautoon tapahtuu myllyn sisätiloissa eikä ole säästä riippuvainen.


Mylly on toiminnassa ja joka työpäivä viljaa jauhetaan ja toimitetaan tilausten mukaan eri asiakkaille. Asiakkaita ovat leipomot, tukkuliikkeet ja vähittäiskaupat. Myllyllä on myös voimassaoleva sopimus Luomurukiin jauhamiseen.

Jos et vielä ole kokeillut tuotteitamme niin tee se nyt, kannattaa!
 
                                              kuva www.vvs.kuvat.fi
 
Oy Kemiön Mylly - Kimito Kvarn Ab, Kemiön Mylly, 25700 Kemiö, Puh. 02 423 102Mobiili