1644248506948_IMG_8027-me.JPG

Jauhoja joilla onnistut!

Suomen toiseksi vanhin mylly valmistautuu jauhamaan taas.

Kohta taas jauhetaan!

Myllyn käynnistämisessä kestää vielä jonkin aikaa. Hyvää kannattaa odottaa. 

Ensi kesälle on tiedossa myös jotain ennen kuulumatonta kemiöläisten ja matkalaisten iloksi!

Haluatko ostaa jauhoja tai tulla jäl­leen­myy­jäk­si?

Kemiön Myllyn jauhot sopivat erinomaisesti leipomoille ja kuluttajille. Keskustelemme mielellämme kanssasi tarpeistasi ja tuotteistamme. Ota yhteyttä suomeksi tai ruotsiksi ja keskustellaan lisää.


Benjamin Andberg 040 522 3658, benjamin@kemionmylly.fi

Aki Aunola 044 561 7897, aki@kemionmylly.fi

Yh­teys­tie­dot

Kemiön Mylly - Kimito Kvarn

etunimi@kemionmylly.fi

040 522 3658 (Benjamin Andberg)

044 561 7897 (Aki Aunola)

© Kemiön Mylly